Europos kalbų diena mokykloje

Rugsėjo 26 diena- Europos kalbų diena, kurią tradiciškai minime kiekvienais metais mokykloje. Kalbų mokytojai nuolat ieško naujovių, kurios skatintų mokinių domėjimąsi gimtąją ir užsienio kalbomis.

Šias mokslo metais anglų kalbos mokytoja Simona Grigorjevaitė- Clinge, lietuvių ir rusų kalbos mokytoja Gitana Pociutė ir lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Gailutė Stirbienė parengė stendą, informuojantį apie kalbų mokymosi galimybes, perspektyvas, pateikė įdomių faktų apie kalbas. Mokyklą mokiniai papuošė įvairių Europos šalių vėliavėlėmis, ant kurių užrašytas žodis ,,Labas“ įvairiomis Europos šalių kalbomis.

                             Kalbų pamokose mokytojai parodė 5-10 klasių mokiniams paruoštas pateiktis apie gimtąją ir užsienio kalbas, pristatė skaitmenines priemones ir įvairias programėles, padedančias greičiau ir efektyviau bei įdomiau mokytis kalbos. Mokiniai turėjo galimybę sudalyvauti viktorinoje apie kalbas ir smagiai praleisdami laiką pagilinti savo žinias ir patobulinti tiek gimtosios kalbos, tiek ir užsienio kalbos gebėjimus

Lietuvių kalbos mokytoja Gitana Pociutė